Category

Spartan Race verwerft optie op moeilijke Mudder -evenementen

Er zal een grote verandering komen in de uithoudingsvermogen en de hindernisracing -industrie als Spartan Race, Inc., heeft aangekondigd dat het een optie heeft gekocht op Moeilijke Mudder’s buitenlandse evenementen met inspanningen om Spartan te voltooien die Spartan voltooien Acquisitie van alle in de VS gebaseerde evenementen die in de nabije toekomst moeten worden voltooid.

Volgens een Spartan -persbericht is het “de eerste stap in een poging om een ​​volledige fusie van de twee hindernisbaanracesleiders samen te brengen.”

Tough Mudder -evenementen in het VK, Duitsland en Canada zullen nog steeds onder het moeilijke Mudder -merk staan ​​en tegelijkertijd worden beheerd, maar het zal deel uitmaken van de Valencia Thuisshirt grotere Spartaanse familie van merken en evenementen.

“Dit is een doel dat we al een tijdje hebben”, zegt Joe de Sena, oprichter van Spartan en Chief Executive Officer. “Tough Mudder UK, Canada en Duitsland brengen een duidelijke ervaring en brengen het succes van de twee samen, versterkt onze wereldwijde missie om 100 miljoen mensen van de bank te krijgen.”

Spartaanse en moeilijke mudder, hoewel verschillende bedrijven, zijn het afgelopen decennium de twee top organisatoren van de hindernissen ter wereld geweest.

Tough Mudder promootte Kyle McLaughlin tot zijn CEO -positie in juli na recente uitstapjes om het bedrijf te diversifiëren en hun conventionele evenementen aan te passen, hadden sommige fans teleurgesteld. In een recente SportStravel -podcast besprak McLaughlin waar de organisatie is geweest en hoe moeilijk Mudder heeft overleefd waar anderen dat niet hebben gedaan.

“Voor ons denk ik dat we altijd op ons UNAM Pumas Thuisshirt gemak zijn geweest met de waarde van het product en de ervaring die we onze klanten aanbieden,” zei McLaughlin op de podcast. “Zoals de industrie gaat, wordt de combinatie natuurlijk. Ik denk dat dat is wat we destijds zien. Maar degenen die kwaliteitsproducten en ervaringen leveren, zijn degenen die de blijvende kracht hebben. ”

Onder Spartan-eigendom zouden Moeilijke Mudder UK, Canada en Duitsland evenementen zich richten op op teamwerk gebaseerde, niet-competitieve evenementen. Spartan zegt dat het zal blijven werken met de oprichters van Moeilijke Mudder, Will Dean en Man Livingstone, Brighton & Hove Albion FC Thuisshirt om de acquisitie en vernieuwing van de Amerikaanse gebaseerde evenementen en -activiteiten van Mudder te voltooien.

“Ik kijk ernaar uit om een ​​langdurig partnerschap met Will en de mens te creëren terwijl we proberen de fusie te voltooien,” zei De Sena. “Ik ben heel blij met het vooruitzicht van wat we samen kunnen doen, als een team.”

Deel dit:
Twitter
Facebook
Afdrukken
LinkedIn
Reddit
E -mail

Related Posts

KSS begint een partnerschap met ontwerpers van Baltic Sport Village

Baltic Sport Group, de samenwerkingspartner van Riga Football Club Everton FC Thuisshirt (Riga FC SIA) en ontwerper van het Baltische sportdorp – een baan in de sportfaciliteiten in…

Lincoln City kondigt Matchday Catering Tender

English Football League (EFL) Skybet League Two Side, Lincoln City Football Club aan, heeft Feyenoord Thuisshirt het begin van een aanbestedingsproces onthuld om een matchday cateringpartner voor het…

Golf Podcast: pregame routines om de mentale voorbereiding te verbeteren

Dr. Patrick Cohn, Golf Psychology Expert en auteur van het CD -programma “Golfer’s Mental Edge”, leert amateur om professionele golfers te excursie -professionele golfers hoe ze hun mentale…

Tennis Podcast: tennisouders met hoge verwachtingen

Hoge verwachtingen bij jonge tennisspelers Welkom bij sessienummer negenenvijftig van de podcast van de tennispsychologie. Dr. Patrick Cohn bij Sports Psychology for Tennis, is een mentaal spel van…

Harten Installeer nieuwe state-of-the-art pitch

Hart van Midlothian FC ontmoette kampioen Celtic voor het eerst op hun nieuwe ultramoderne hybride pitch in Tynecastle Park afgelopen weekend, in hun opening thuiswedstrijd van het SPFL…

Hoe Olympische kampioenen veerkracht ontwikkelen (en hoe u ook kunt)

Het Olympisch motto ‘Citius, Altius, Fortius’ of ‘sneller, hoger, sterker’ verwijst naar de psychologie FC Tokyo Thuisshirt die nodig is om een Olympisch kampioen te zijn. Na Londen…

Leave a Reply

Your email address will not be published.